Információk a szombati hazai jegyvásárlásról

2014-09-18 13:05
Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy a hétvégi Vasas-Békéscsaba mérkőzés előtt már igénybe vehetik a Hajdú-Forgách utca sarkán, a régi autós bejárónál kialakított jegypénztárat is.

Felhívjuk a Tisztelt Vasas Szurkolók figyelmét, hogy a hétvégi Vasas-Békéscsaba mérkőzés előtt már igénybe vehetik a Hajdú-Forgách utca sarkán, a régi autós bejárónál kialakított jegypénztárat is.

A Vasas Szurkolók ezáltal az új Hajdú-Forgách sarki kétablakos konténer mellett a Fáy-Hajdú sarkán található háromablakos pénztárkonténert is használhatják jegyvásárlásra. Így a korábbi Fáy-Hajdú sarki régi köépület kétablakja adta lehetőség jelentősen bővült.

Kérjük a Tisztelt Vasas Szurkolókat, hogy a központi jegyértékesítés folyamatban lévő tesztüzeme miatt - az eddig megszokottal szemben - igyekezzenek (30-40 perccel)korábban a helyszínre érkezni, valamint igénybe venni mindkét hazai pénztárat, hogy elkerüljük a kígyózó sorokat.

A Vasas FC vezetésének döntése értelmében a Szurkolói Klubkártya kiváltása szeptember 15-e után is ingyenes, azonban az elveszett kártyák pótlása 1.000,- forintba kerül. 
A gyerekeknek hat éves kortól lehet kiváltani a klubkártyát. Szombaton a szurkolói klubkártyák kiadását mérkőzés kezdete előtt 2 órával kezdik el a Vasas FC irodájának (földszintes épület) hátsó ablakánál. A mérkőzés kezdete előtt 20 perccel már csak jegyeket értékesítünk.

Köszönjük a Tisztelt Szurkolók megértését!

Hajrá Vasas!