Idegenben is zúgjon a Hajrá, Vasas! - jegyinformációk hétvégére

2018-08-02 09:38
Az NB II-ben vannak olyan stadionok, ahol nem lett még kiépítve a központi jegyértékesítő és beléptető rendszer, így a névre szóló jegyértékesítés nem kötelező ezeknél a kluboknál. Ez a helyzet a hétvégi ellenfelünknél is.

Mindezek ellenére klubunk mindent megtesz a Vasas-szurkolók kiszolgálása érdekében, ezért a Budafokkal egyeztetve, a hétvégi mérkőzésre a vendégszektorba szóló jegyeket pénteken 16:00 és 19:30 között elővételben meg lehet vásárolni a Fáy utcában a kézilabda csarnok aulájában. A belépők ára 800 forint.

A vendégszektorban 350 fő tud helyet foglalni, a budafoki klub mind a 350 darab jegyet a rendelkezésünkre bocsátja.

Azokat a jegyeket, melyeket szurkolóink nem vásárolnak meg pénteken elővételben, a mérkőzés napján a helyszínen lehet megvenni.

A jegy vásárlásához nem kell szurkolói kártya és a személyes  adatokat sem kell megadni.

A Fáy utcai elővételen kívül, a jegyértékesítő rendszer hiánya miatt, sem a Ticket Express irodákban, sem interneten nem lehet elővételben jegyet vásárolni erre a mérkőzésre.

Mivel a környező utcákban nagyon kevés a parkolóhely, ezért érdemes tömegközlekedéssel érkezni a mérkőzésre.

A 47-es villamos a hétvégén nem közlekedik, ezért helyette javasolt a 61-es villamossal elmenni a Savoyai Jenő térig és ott átszállni az 58-as, 158-as vagy a 250-es buszok valamelyikére. A busszal öt megállót kell menni a Víg utcai megállóig. A budafoki stadion címe: XXII. kerület Promontor u. 89./A.  A 61-es villamosra a következő csomópontoknál lehet felszállni: Széll Kálmán tér, Déli pályaudvar, Móricz Zsigmond körtér, Újbuda-központ

A Budafok – Vasas találkozó vasárnap 19 órakor kezdődik.

Mindenkinek sportszerű szurkolást kívánunk, a mérkőzésen zúgjon a Hajrá, Vasas!

Kövess minket instagramon! - https://www.instagram.com/vasasfc/