Holender Filip: Számomra a gólok jelentik a boldogságot

2022-08-11 16:06
Nyáron igazolt támadónk a Paksi FC elleni bajnoki mérkőzésen góllal és gólpasszal mutatkozott be az Illovszky-stadionban. Holender Filip szerint könnyen ment a beilleszkedése és azért dolgozik, hogy segítse csapatát a célok elérésében, de szóba került az is, hogy Debrecenből három ponttal térne haza.

- Az edzéseken maximális koncentrációval és odaadással végzem a feladatokat. Legbelül tudom, hogy sosem szabad feladni, ennek pedig meg is lett a gyümölcse, a múlt hét közepén tudtam meg, hogy benne leszek a Paks elleni kezdőcsapatban. Nagyszerű érzés volt hazai pályán debütálni Vasas-mezben, ráadásul a saját szurkolóink előtt. Annyiban hiányérzetem van, hogy nem tudtunk nyerni, azonban a lefújás után megbeszéltük a meccs tapasztalatait, onnantól pedig már a DVSC elleni mérkőzésre koncentrálunk - kezdte Holender Filip, aki egy góllal és gólpasszal mutatkozott be a Paksi FC elleni bajnoki összecsapáson múlt pénteken. - Mindig örömmel tölt el, ha sikerül betalálni az ellenfelek kapujába, remélem sok fontos gólt szerzek majd a jövőben is. Minden erőmmel azon vagyok, hogy segítsek a csapatnak a célok elérésében.

A nyáron a Partizan Belgrád együttesétől szerződtetett játékos elmondta, nem ismeretlen közegbe csöppent, így könnyedén ment a beilleszkedése.

- Bátran állíthatom, mindenkivel megtaláltam a közös hangot. Nagyon barátságosan fogadtak a srácok, így könnyen ment a beilleszkedés. Ismertem az egész csapatot, Bobál Gergellyel és Hidi Patrikkal például együtt játszottam a Budapest Honvédnál, a többiekkel pedig ellenfélként találkoztam a pályán. Nem mellesleg hosszú évekig éltem Budapesten, így a visszatéréssel sem volt gond azok után, hogy július végén távoztam Belgrádból.

Támadónk hozzátette: szeretné gólokkal meghálálni a bizalmat és ezért mindent meg fog tenni a pályán.

- Számomra a gólok, gólpasszok jelentik a boldogságot, örömöt. Sosem adom fel, mindig a győzelem lebeg a szemem előtt. Az idei szezonban is azon leszek, hogy a pályán nyújtott teljesítményemmel bizonyítsak a klubnak és a szurkolóknak is. Az a csapatszellem, ami most jelen van az öltözőben, biztosíték lehet arra, hogy elérjük a kitűzött céljainkat.

Holender Filip beszélt a soron következő, DVSC elleni bajnoki mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól is:

- Természetesen győzni megyünk Debrecenbe, azonban nem szabad elmenni amellett, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk az idegenbeli három pontért. Remélem, hogy ismét betalálok, de a csapat az elsődleges, éppen ezért nagyon fontos, hogy sikerrel vegyük az akadályt. Remek élmény lenne három ponttal hazatérni, mindent meg is teszünk ennek érdekében!