Hárman a forduló válogatottjában

2018-03-13 10:49
Nagy Gergely, Kire Ristevski és Hangya Szilveszter is bekerült a forduló válogatottjába.

Három játékosunk is tagja lett a csakfoci.hu-nál a 22. forduló válogatottjának: Nagy Gergely, Kire Ristevski és Hangya Szilveszter. Íme, a mieink csapattagságának indoklása:


Nagy Gergely (Vasas)

Tíz hónap után állt újra tétmérkőzésen a kapuban és azonnal csapata egyik legjobbja volt. Magabiztosan védte a távoli lövéseket, a második félidő elején pedig egy felívelt szabadrúgásból gólpasszt adott Barczinak. A tíz forduló óta nyeretlen Vasas régen várt sikerében fontos szerepe volt.

Kire Ristevski (Vasas)

Kiválóan irányította a védelmet, az Eppel-Lanzafame kettős alig tudott helyzetet kialakítani a 90 perc során. Az első félidőben fejelt egy gólt, de Kassai szabálytalanság miatt érvénytelenítette.


Hangya Szilveszter (Vasas)

Az angyalföldiek, és egyben a mezőny legjobbja volt. Bejöttek a cselei, ziccerpasszt adott, a beadásai után rendszeresen veszélyes helyzetek alakultak ki a Honvéd kapuja előtt. A Honvéd jobb oldalán Heffler Tibornak megoldhatatlan feladatot jelentett a semlegesítése.

A teljes csapat: 

Nagy (Vasas) – Pauljevics (Újpest), Katanec (Mezőkövesd), Ristevski (Vasas), Hangya (Vasas) –  Lazovics (Videoton), Bertus (Paks), Paintsil (FTC) – Hahn (Paks), Böde (FTC), Scepovics (Videoton)