Hangya jövő héten már teljes értékű edzésmunkát végezhet

2017-10-08 11:29
Jó hír, hogy Hangya Szilveszter vírusfertőzéséből meggyógyult, így várhatóan semmi akadálya nem lesz annak, hogy jövő szombaton pályára léphessen Debrecenben, a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésen.

Baloldalunk egyik erősségét szeptember 30-án szombaton, a Honvéd elleni mérkőzés napján vette le a lábáról, egy erős vírusfertőzés, így nem tudta vállalni a játékot a bajnokcsapat ellen.

 - Nagyon szomorú voltam, hogy éppen a várva-várt rangadó napján dőltem ágynak, ráadásul bár kaptam meghívót a felnőtt válogatottba, de arról is lemaradtam. Nem emlékszem arra, hogy romlott ételt ettem volna, egyszerűen megtámadta a szervezetemet egy erős vírus, ami nagyon magas lázzal és gyomorfertőzéssel járt együtt, annak minden kellemetlen velejárójával. Hiába próbáltam volna játékra jelentkezni a múlt hétvégén, a betegség annyira legyengítette testemet, hogy nem tudtam volna a csapat hasznára lenni. Szerdán már lassan elkezdtem kocogni, egyre jobban érzem magam, és bízom abban, hogy a jövő hét közepére visszanyerem az erőmet és ott lehetek a pályán a DVTK ellen – nyilatkozta honlapunknak Hangya Szilveszter.