Győzelmünkkel beelőzhetnénk a Balmazt - játékosaink a szombati mérkőzésről

2014-04-11 00:00
A Balmazújváros elleni szombati mérkőzésről, a kapuban először bajnoki mérkőzésen kezdő Hermány Bence, továbbá Ádám Martin, Grúz Tamás, Cseke Benjámin és Ferenczi István mondta el véleményét. Egyöntetűen győzelmet várnak játékosaink szombaton!

A Balmazújváros elleni szombati mérkőzésről, a kapuban először bajnoki mérkőzésen kezdő Hermány Bence, továbbá Ádám Martin, Grúz Tamás, Cseke Benjámin és Ferenczi István mondta el véleményét.

Szanyó Károly vezetőedző egészen biztosan nem számíthat a szombati meccsen Németh Gáborra, akinek jól halad vádli izomsérülésének gyógyulása.

Nánási Balázs sem állhat edzőnk rendelkezésére. Balázs hetek óta achillesz fájdalmakkal küzdködik. "Sajnos már hetek óta gyulladt volt az achilesz inem, de én játszani szerettem volna. Most már tudom, hogy inkább pihentetnem kellett volna, akkor hamarabb begyógyul. Már nagyon hiányzik a játék. Remélem a jövő héten már ismét edzésbe állhatok" - mondta el érdeklődésünkre Nánási Balázs.

Piller József térd fájdalmakra panaszkodik. Injekciókezelést kap. Játékosunk reméli, hogy 2 hét múlva bekapcsolódhat az edzésekbe. Izing Martin sem egészséges.

Szedlár Zoltán és Nagyházi Dávid a hétvégén a Vasas Kubala Akadémia  U21-es csapatát erősíti.

Hermény Bence kapusunk a sérült Németh Gábort kell a kapunkban helyettesítenie:

"Az idén ez lesz az első bajnoki mérkőzés, hogy kezdő lehetek. Nagyon készülök a megmérettetésre. Természetesen nem örülök, hogy ilyen módon kellett bekerülnöm a kezdőcsapatba. Megpróbálok minden erőmmel bizonyítani, hogy van helyem a csapatban. Ellenfelünket igazából csak tavalyról ismerem. Nem rossz csapat. Az ősszel is Balmazújvárosban egy jó meccset játszottunk velük. Biztos vagyok abban, hogy a mostani mérkőzés is jó lesz. Ígérhetm a sturkolóknak, hogy én is és csapat is mindent meg fog tenni azért, hogy a 3 pontot itthon tartsuk."

Ádám Martin középcsatárunk be szeretne találni a kapuba a Balmaz ellen:

"Mindenképpen szép és eredményes játékot várok szombaton a Balmaz ellen. A pálya gyepszőnyegét nagyon jól előkészítették, jó ellenfél érkezik hozzánk, ám mindenképpen győzelmet várok. Lélekben és fizikailag is jól érzem magam. Ugyanúgy készültem a héten, mint bármely ellenfelünk ellen. Úgy érzem a Balmaz ellen ismét betalálok a kapuba!"

Grúz Tamás középhátvédünk, aki rutinjával, higgadtságával stabilitást tudott adni a védekezésünknek:

"Remélem, hogy sima győzelmet tudunk aratni a Balmaz ellen, és folytatjuk három mérkőzés óta tartó sorozatunkat, hogy nem kaptunk gólt, és ismét győztesen hagyjuk el a pályát, amivel felzárkózunk az élmezőnyhöz. Nagyon jól érzem magam itt a Vasasnál. Újra kezdem érezni a játékot és úgy gondolom egyre jobb formába lendülök. Remélem a hátralévő 8 mérkőzésből minél többet sikerül megnyerni, és egyre sikeresebbek leszünk. Tamás Lacival is jól megértjük egymást a védelem közepén. A védelem stabilitása azonban nemcsak ketőnkön múlik, hanem az egész csapat hozzáteszi ehhez a maga részét."

Cseke Benjámin középpályásunk, aki ősszel játszott a Balmaz elleni 1-0-ra elvesztett mérkőzésen:

"Küzdelmes mérkőzést várok a Balmaz ellen. Azt remélem, hogy nekimegyünk ellenfelünknek és játszani fogjuk a saját játékunkat. Megpróbáljuk megcsinálni azt, amit Szanyó Károly vezetőedző kér tőlünk. Ha azt meg tudjuk valósítani amire képesek vagyunk, akkor nyerni fogunk. Ott kell teljesítenem, ahol azt az edzőm elvárja tőlem. Ha ez a pálya jobb oldala, akkor ott kell a csapat számára a leghasznosabb lennem. Maximálisan érzem a felém áradó bizalmat vezetőedzőnk részéről, ami szárnyakat ad nekem, amikor pályára léphetek. Motivál minket az is, hogy győzelmünkkel beelőzhetnénk a Balmazt."

Ferenczi István, aki otthon érzi magát a Fáy utcában, és mindent megtesz a csapat győzelméért, ha pályára léphet.

"Ugyanúgy készülök erre a találkozóra is mint a többire. Nem tudom, hogy mennyi játszási lehetőséget kapok Szanyó Károly vezetőedzőtől, de nagyon szeretnénk diadalmaskodni a Balmaz felett, ami szerintem hazai pályán joggal várható el a csapatunktól. Kiválóan érzem magam a csapatban. Én ide hazajöttem a Vasashoz, ezért sem volt kérdéses, hogy szerettem volna ide igazolni. Amennyi lehetőséget kapok szombaton, azzal megpróbálok élni".

(Fotó: vasas11.hu)