Gyirmót-Vasas: Szurkolói információk

2017-05-18 15:26
A május 20-án, szombaton 18:00 órakor kezdődő Gyirmót FC Győr - Vasas FC bajnoki mérkőzésre szurkolóink 1.000,- forintért vásárolhatnak belépőjegyet.

A mérkőzés helyszíne: Alcufer stadion, Győr - Gyirmót, Ménfői u. 59. Szurkolóinknak a vendégszektorban 573 jegy áll rendelkezésére.

A Gyirmót FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát, de személyazonosításra alkalmas dokumentum (szurkoló kártya, személyi igazolvány, útlevél) szükséges!
Kérjük a szurkolóinkat, amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg interneten elővételben a belépőiket! Ezen kívül a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják a jegyeiket. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre. Az internetes és jegyirodás jegyvásárláshoz kötelező a szurkolói kártya!

Aktuális akció:
Nemzeti Sport 50%-os kupon akciója a Gyirmót minden hazai OTP Bank Liga mérkőzésén felhasználható.

A mérkőzés napján 10 órától az Alcufer stadion külső pénztárában lehet belépőt vásárolni. A többi pénztár nyitása a mérkőzés előtt két órával, vagyis 16 órakor történik.

Hajrá, Vasas!
Mindörökké, Angyalföld!