Gólgazdag döntetlen a Mezőkövesd ellen

2017-11-18 17:26
Csapatunk egy gólzáporos, változatos mérkőzésen 3-3-as döntetlen ért el a Mezőkövesd vendégeként.

A találkozó első tíz perce meglehetősen csendesen folyt, óvatosan kezdtek a csapatok, a 13. percben azonban váratlanul vezetést szerzett a Mezőkövesd: egy baloldali beadást követően Koszta látványos mozdulattal talált a kapunkba (1-0). A bekapott gólt követően összekapta magát a csapatunk, tíz perccel később Remili előtt adódott nagy egyenlítési lehetőség, de kapáslövése nem talált kaput. A 28. percben viszont összejött a gól, Remili szögletét Burmeister csúsztatta be fejjel védhetetlenül (1-1).

Az első játékrész utolsó harmadában a hazaiak akarata érvényesült, Kamenár nagy védésekkel mentette meg csapatunkat az újabb bekapott góltól. Nem egyszer szerencsénk is volt a saját kapunk előtt, sajnos támadásban nem voltunk hatékonyak. Az eredmény azonban már nem változott, 1-1-es állással fordultak a csapatok.

 Jól kezdtük a második játékrészt, aktívan mentünk előre. Az 58. percben Gaál került nagy helyzetbe, de lövése nem volt a legjobb, Dombó védte. A kimaradt ziccer sajnos megbosszulta magát, ugyanis egy perccel később újra vezetést szereztek a hazaiak: Novák lövését követően a Kamenárról kipattanó labdát Koszta lőtte be közelről (2-1).

A 60. percet követően elképesztő fordulatokat hozott a találkozó, ugyanis három perc leforgása alatt három gól is esett. A 64. percben Gaál lekészítését követően Berecz egy pontos 17 méteres lövéssel újra egyenlíteni tudott, ezzel 2-2-re módosult az állás. Ám nem sokáig volt egál az eredmény, a középkezdést követően megindultak a hazaiak és Strestik kapásból nagy gól lőtt a kapunkba, amellyel újra vezetett a Mezőkövesd (3-2). A 67. percben azonban érkezett az újabb válaszunk, Gaál maradt üresen az ötös vonalánál, és senkitől sem zavartatva talált a kapuba, ezzel csapatunk harmadjára is egyenlíteni tudott (3-3).

A mérkőzés hajrájában mindkét csapat győzelemre játszott, a lehetőségek meg is voltak, de az eredmény már nem változott így 3-3-as döntetlennel ért véget a találkozó.