Gaál: Kettős érzések kavarognak bennem

2017-05-14 11:52
Gaál Bálint a 73. percben vezetést szerzett csapatunknak volt együttese ellen.

Gaál betalált egykori csapata kapujába, így érthetően elmaradt a gólöröme.

- Igazán különleges helyzet volt. Kettős érzések kavarognak bennem. Mert természetesen örülök, hogy betaláltam, de egyúttal szomorú is voltam, mert korábbi csapatomnak - szülővárosom együttesének - rúgtam. De ma már a Vasas sikeréért harcolok. Bíztam abban, hogy ezzel a góllal meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Sajnos ez nem sikerült. Összességében el kell ismerni, hogy a Haladás is nagyon sokat tett az egy pontért. Ha fájó is ez a döntetlen, de azt kell, hogy mondjam, igazságos.

Meghatározó játékosok – Williams vagy éppen Halmosi - sérülés miatt csak a kispadon kaptak helyet, így fiatal csapattal kezdett a Haladás.

- Ez kétélű dolog. Mert úgyis elsülhet, hogy a mélyvízbe dobott fiatal meg akarja mutatni tudását, és rendkívüli energiákat mozgósítva felhívja magára a figyelmet. Ez így is történt, hiszen jobban megnehezítették a dolgunkat, mintha a teljes csapatukkal álltak volna ki. Úgy gondolom, a Haladás fiataljai jól helytálltak ellenünk és szép jövő áll előttük. Sajnos azt kell mondanom, hogy ezt a mérkőzést mi rontottuk el.

Gaál akár duplázhatott is volna.

- Kuli jól vett észre és pompás labdát tálalt elém. Üresen tátongott előttem a kapu és biztos voltam abban, hogy be tudom lőni, amikor valaki szinte a semmiből hátulról becsúszott. Nagyon bosszús voltam, de nincs sok időnk a bosszankodásra, mert szerdán egy rendkívül fontos kupameccs vár ránk a Mezőkövesd ellen.