FTC-Vasas: Szurkolói információk

2017-04-13 10:59
Az április 15-én, szombaton 20:30-kor kezdődő FTC-Vasas bajnoki mérkőzésre április 13-án, csütörtökön, és április 14-én, pénteken 16:00 és 18:00 óra között a Fáy utcai sporttelepen a pénztárkonténerben vagy a földszintes Vasas FC irodájában is lehet jegyet vásárolni elővételben.

A Groupama Arénába a vendégszektorba szóló jegy ára egységesen 2.000,- forint, vagyis nincs diák és nyugdíjas kedvezményes jegy. Viszont jó hír, hogy a Groupama Aréna vendégpénztárában ezúttal már klubkártya nélkül is lehet jegyet vásárolni. Legutóbbi ottlétünkkor, 2016. augusztus 13-án (2-1-re nyertünk) még kellett klubkártya a vendégszektorba történő belépő megvásárlásához.

Kérjük, hogy a Fáyban történő elővétel alkalmával, a vásárlás megkönnyítése érdekében lehetőség szerint pontos összeget készítsék ki előre. Amennyiben rendelkeznek szurkolói kártyával, azt hozzák el magukkal, hogy a személyes adatok gyorsabban rákerüljenek a jegyekre. Akinek még nincs szurkolói kártyája, attól pedig fényképes igazolványt kérünk.

Elővételi jegyvásárlási lehetőségek még az interneten, vagy a Ticket Expressz irodáiban.
Hajrá, Vasas!