FRISSÍTÉS - összeállítás, Szanyó értékelése - Vasas - Sopron 4-0 (4-0)

2015-01-27 17:15
Csapatunk az első félidőben szerzett 4 góllal, 4-0 arányban legyőzte a szintén az NB II-ben szereplő Sopron gárdáját a kedden 14 órakor a Lipóti Football Centrumban lejátszott felkészülési mérkőzésen. Így idei 4. felkészülési mérkőzésünkön (37-0-ás gólkülönbség) sem kaptunk gólt.

Csapatunk az első félidőben szerzett 4 góllal, 4-0 arányban legyőzte a szintén az NB II-ben szereplő Sopron gárdáját a kedden 14 órakor a Lipóti Football Centrumban lejátszott felkészülési mérkőzésen. Így idei 4. felkészülési mérkőzésünkön (37-0-ás gólkülönbség) sem kaptunk gólt.

Keresztúri András, a Vasas FC technikai vezetője tájékoztatta honlapunkat.

Vasas:

Németh - Preklet, Grúz, Debreceni, Hangya - Vida, Czvitkovics, Hajdú - Nagy D., Kenesei, Menyhárt

Csere: Hermány, Görgényi, Ádám, Remili, Gál, Lázok, Nagy T.

Vezetőedző: Szanyó Károly.

Sopron:

Halász - Pados, Baranyai, Jovetic, Nagy Z., Deme, Sifter, Pintér, Eszlátyi, Zamostny, Kovács.

Cserék: Heinrich, Horváth A., Horváth P., Szabó L., Szabó B., Maráczi, Pető B., Barkovics, Kapucin.

Vezetőedző: Supka Attila.

Góljainkat Menyhárt Attila (a 2. percben),Hajdú Norbert (a 11. percben), Czvitkovics Péter (a 31. percben) és Kenesei Krisztián (a 34. percben) szerezték.

Szanyó Károly így értékelte a mérközést:

"Látszott a fiúkon, hogy kemény edzéseken vannak túl. De azt kaptam vissza tőlük, amit megbeszéltünk. Ráadásul négy gólt rúgtunk egy félidő alatt, egy velünk azonos osztályban játszó csapatnak, ezért úgy gondolom, hogy le a klappal játékosaink előtt."

 

Örömteli, hogy idei 4. találkozónkon (37-0-ás gólkülönbséggel) is érintetlen maradt Hermány és Németh hálója. Főleg az utóbbi három találkozó 15-0-ás gólkülönbsége örvendetes, mert két ellenfelünk NB III-as csoportjának az élmezőnyében helyezkedik el, míg a velünk egy osztályban szereplő Sopron 2014. november 15-én az Illovszky stadionban győzött le minket 2-1-re.

Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a csütörtöki (Bős elleni) és a szombati (Paks elleni) találkozókat a helyszínen videóra rögzítjük.