Fontos szurkolói információk a Gyirmótra utazóknak

2016-09-19 12:15
Jegyvásárlási és beléptetési információk szurkolóknak a Gyirmót-Vasas bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.

A Gyirmót FC Győr - Vasas találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel vagy bérlettel lehet belépni a stadionba.

A mérkőzés időpontja: 2016.09.21. szerda, 19:00, helyszíne: Alcufer stadion, Győr - Gyirmót, Ménfői u. 59.

A Gyirmót FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát!

Kérjük a szurkolókat, amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket!

Jegyvásárlási lehetőségek:

Interneten keresztül. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre. Az internetes jegyvásárláshoz kötelező a szurkolói kártya!

Elővételben az Alcufer stadion klubépületében:

Hétköznap 13-tól 18 óráig.

Mérkőzésnapokon 10 órától a külső pénztárban. A pénztár nyitás mérkőzés előtt két órával.

Jegyárak:

Felnőtt: 1000Ft

Diák, nyugdíjas 500 Ft

Gyermek 6 éves korig: ingyenes, de a jegyváltás kötelező!

Vendég szektor: 1000 Ft

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (szurkoló kártya, személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy vagy bérlet birtokosának személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Kérjük, hogy a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

Figyelem! Azon szurkolók, akik a nemzeti felnőtt válogatott valamely mérkőzését a helyszínen tekintik meg, ők a Gyirmót FC Győr egy Alcufer stadionbeli OTP Bank Liga mérkőzését a válogatott - már lejátszott, akár hazai, akár idegenbeli, akár vb-selejtező, akár barátságos - meccsére szóló belépőjegye bemutatásával 50 %-os kedvezménnyel tekinthetik meg. A kedvezmény át nem ruházható, a kedvezmény más engedménnyel nem vonható össze!

A válogatott jegy megléte a klubkártyát és/vagy más személyi azonosításra alkalmas fényképes igazolványt nem helyettesíti. Csak az adott mérkőzésünk napjától számított két hónapon belüli válogatott mérőzés jegye érvényes.

Mint ismert, a találkozóra Vasas szurkolói busz indul szerdán, amelyre még lehet jelentkezni. Az útiköltség mindössze 1.000,- forint. Részletek és információ itt található.