Erős csapat a Vasas - ezt várják az MTK-nál

2015-08-28 09:05
Megtartotta szokásos heti sajtótájékoztatóját az MTK Budapest a Lantos Mihály Sportközpontban.

Megtartotta szokásos heti sajtótájékoztatóját az MTK Budapest a Lantos Mihály Sportközpontban.

A jelenlévők közül Hrepka Ádám elmondta, mindenféleképpen élvezhetőbb mérkőzésre számít, mint az előző héten. A Vasast támadó mentalitású csapatként jellemezte. Elmondta, érdekes a helyzet, hiszen félig hazai pályán kell a mérkőzést lejátszani. Leszögezte: a három pontért küzdenek.

A játékosok után László Csaba vezetőedző kapott szót, akit szintén a Vasas FC elleni mérkőzésről kérdeztek. Nehéz helyzetként jellemezte a mérkőzést, hiszen a Vasas otthon lesz, az MTK pedig otthonának tekinti az Illovszky Rudolf Stadiont, azonban ez nem rossz dolog. Nem szokott azzal foglalkozni, hogy otthon vagy idegenben van a csapat, ahogyan fogalmazott: „Van egy zöld gyep, ott el kell feledni, hogy ki van otthon vagy éppen idegenben, és meg kell szerezni a győzelmet” - olvasható a kék-fehérek honlapján.

A tréner erős csapatnak tartja az ellenfelet, amely nagy tradícióval rendelkezik, és a csapategység, illetve bizonyítási vágy hajt előre. Kétség sem férhet hozzá, hogy a kék-fehérek a győzelemért fognak pályára lépni, hiszen ez is egy budapesti derby, amit „illik megnyerni”.