Elindult a Békéscsaba és a Szeged elleni meccseink jegyértékesítése

2022-03-25 10:00
A 2021/22-es Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre együttesét, míg a 32. fordulóban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatát fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban. Az online jegyértékesítés megkezdődött, az interneten vásárolt belépők ára kedvezőbb, így érdemes elővételben megváltani a jegyeket.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy zajlik az online jegyértékesítés a Magyar Labdarúgó Szövetség felületén:

VASAS FC - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

VASAS FC - SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a 2022. évi 41. számú Magyar Közlönyben leírtaknak megfelelően a sportrendezvényekkel kapcsolatos korlátozások eltörlésre kerültek, így a Merkantil Bank Liga sorozata védettségi igazolvány nélkül is látogatható, továbbá a maszkhasználat sem kötelező már! Szeretettel várunk mindenkit az Illovszky-stadionba!

Szurkolóink online vásárlás esetén a https://meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban is megválthatják jegyeiket, a vásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük drukkereinket, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott jegyeiket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. (A mérkőzésre való belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!)

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá. 

Mozgáskorlátozott szurkolóink az A1 és VIP lelátókról tekinthetik meg a mérkőzést.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Szeretnénk felhívni drukkereink figyelmét, hogy online jegyértékesítés esetén - a belépők helyszíni megvásárlásánál - idén is kedvezőbb áron juthatnak hozzá a jegyekhez, illetve az előre megváltott belépőkkel a pénztáraknál esetleges várakozás is elkerülhető.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy minden bérlet névre szóló, ezért át nem ruházható!

Az Illovszky-stadion szektorbeosztása:

Amennyiben a jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés kezdése előtt másfél órával nyitnak a jegypénztárak.

Kapunyitás hazai és vendégszurkolók részére másfél órával a mérkőzés kezdete előtt. 

A D1-D2-D3-D4 vendégszektorokba a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban lehet jegyet vásárolni. 

Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1500Ft
Diák/nyugdíjas: 1500Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1000Ft
Diák/nyugdíjas: 1000Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Kérjük vendégszurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg!


- EXKLUZÍV PÁHOLYOK, BÉRELHETŐ RENDEZVÉNYTÉR, KEZDŐRÚGÁS

Exkluzív páholyok és kiemelt catering szolgáltatás:

Az Illovszky Rudolf Stadion legfelső, exkluzív Sky szintjén kerültek kialakításra azok a Páholyok, melyekből kivételes élményt nyújt egy-egy Vasas-mérkőzés megtekintése. 

A magas komforttal, elegáns berendezéssel és üvegfalakkal felszerelt Lounge kiemelt elhelyezést biztosít, a fedett - ugyanakkor szabadtéri nézőtérrel ellátott páholyoknak, illetve a tökéletes panorámának köszönhetően vendégeink páratlan színvonalon, testközelből érezhetik a mérkőzések atmoszféráját. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EXKLUZÍV PÁHOLYOKRÓL

Különleges kilátás a pályára – bérelhető rendezvénytér családi-, baráti- vagy üzleti programokra:

Az Illovszky Rudolf Stadion a futballmérkőzések idején olyan baráti-, családi- vagy éppen üzleti találkozók színterévé válhat, ahol a találkozó lefújása után minden résztvevő vendég örök élménnyel térhet haza. 

Amellett, hogy hétről hétre kilátogatnak szurkolóink a Merkantil Bank Liga küzdelmeire és a mérkőzéseken szenvedélyüknek hódolnak, a szektorok és a lelátók mellett klubunk további lehetőségeket biztosít a felejthetetlen pillanatokhoz. 

Ünnepeljünk ikonikus angyalföldi helyszínen, igazi Vasas-miliőben, a piros-kék életérzéssel megtöltött Illovszky-szentélyben! Legyen családi alkalom, születés- vagy névnap, évforduló, lánykérés vagy éppen legénybúcsú, baráti összejövetel vagy üzleti találkozó, vendégeink exkluzív környezetben hódolhatnak a futball iránti szenvedélyüknek és építhetik üzleti kapcsolataikat, miközben a stadion gyepén a Vasas felnőtt csapata játszik. 

A stadion első emeletén, a Farkas-szektor A1 lelátóján található – óriási üvegfalakkal ellátott – különterem ideális rendezvénytér kisebb baráti társaságok, családi összejövetelek vagy üzleti programok számára. 

A RENDEZVÉNYTÉR BÉRLÉSÉNEK TOVÁBBI RÉSZLETEI 

Légy Te az egyik főszereplő – kezdőrúgás az Illovszky Rudolf Stadionban!

A korábbi évek hagyományát követve idén is folytatódik a kezdőrúgás elvégzésének lehetősége, mely szurkolóink körében nagy népszerűségnek örvend. 

Vendégeink különböző kategóriákban vásárolhatják meg a csomagajánlatokat, de nem csupán saját részükre, hanem szeretteiknek, barátaiknak, üzletfeleiknek is beszerezhetik az örök élményt. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK A KEZDŐRÚGÁSOKRÓL

Köszöntés hangosbemondással:

Köszöntsd fel szeretteidet az Illovszky Rudolf Stadionban! A 2021/22-es bajnoki évadban már megvásárolható az a szolgáltatás, melynek keretében a Vasas FC hazai mérkőzésein klubunk hangosbemondóján és stadionunk eredményjelzőjén kivetítve köszöntheted az ünnepeltet. Az Illovszky-stadion és csapatunk vastapsa garantált, így az élmény valóban örök emlék marad mindenki számára.