Egygólos vereség az MTK ellen

2017-03-11 17:21
Csapatunk 1-0 arányban alulmaradt az MTK ellen.

Az MTK elleni találkozónk lassabb iramban kezdődött, szurkolóink azonban az első perctől kezdve remek hangulatot teremtettek a stadionban.  Az első nagyobb lehetőségre 15 percet kellett várni, ekkor Ádám veszélyes, a kapu bal alsó sarka felé tartó lövését védte szépen Petkovic. Sajnos ezt követően a hazaiak veszélyesebben játszottak, a kontratámadások, beadások révén több lehetőséget teremtettek. Nagy nem egyszer kulcsfontosságú beavatkozása kellett ahhoz, hogy ne kapjunk gólt. Csapatunk többet birtokolta a labdát, ám inkább meddő mezőnyfölény volt jellemző játékunkra.

Az MTK több lehetőséget teremtett, a 42. percben pedig meg is szerezték a vezetést: Kanta ívelt be egy szabadrúgást a baloldalról, Myke pedig érkezett középen és a védőink között a kapuba talált (1-0). A félidőben már nem változott az eredmény, egygólos hátránnyal fordultunk.

A második félidőben is hasonlóan alakult a játék képe, próbáltunk dominálni, ám a támadások során nem voltunk hatékonyak. Főképp beadásokkal, rövidpasszos játékkal próbálkoztunk, de eredménytelenül. Az MTK-nak sem volt több lehetősége, kontrákkal tudtak veszélyeztetni a kapunk előterében. Az utolsó percekben próbáltunk nyomást gyakorolni, beszorítottuk a hazaiakat, ám sajnos így is az MTK alakított ki több helyzetet a mérkőzés hajrájában. Csapatunknak végül nem sikerült az egyenlítés, 1-0 arányban alulmaradtunk az MTK ellen.