Döntetlen a tavaszi nyitányon

2017-02-25 17:26
1-1-es döntetlen játszottunk a Gyirmót ellen a tavaszi első mérkőzésünkön

Egy hét csúszással kezdtük meg a tavaszi szezonunkat, a Gyirmót csapatát fogadtuk a Szusza Ferenc Stadionban. Jó iramban indult a találkozó, kezdetben a vendégek jutottak el többször a kapunkig. A tizedik perctől változott a játék képe, egy rövid időre átvettük az irányítást, Remili, Korcsmár és Berecz is próbálkozott, de Sebők midig résen volt.

A 24. percben váratlanul vezetést szerzett a Gyirmót: Vass Patrik adta be a jobboldalról, középen pedig érkezett Novák Csanád, aki 10 méterről a kapuba lőtt (0-1). A gólt követően ismét mi irányítottuk a játékot, de nehezen tudtunk eljutni a vendég kapuig. Passzokkal, beadásokkal is próbálkoztunk, de kevés sikerrel. A félidő legvégén Berecz próbálkozott többször is távolról, de sajnos egyikből sem született gól, így gyirmóti előnnyel ért véget az első játékrész.

A második félidőt hasonlóképp folytattuk, mint az elsőt, mi domináltunk, sokat birtokoltuk a labdát, de a nagy helyzetek száma kevés volt.  Majd több távoli próbálkozásunk is volt, beadásokkal is veszélyeztettünk, de az egyenlítő gól nem akart összejönni. A 80. percben azonban megtört a jég, a csereként beállt Király talált a kapuba (1-1).

Az utolsó tíz percben nagy nyomást gyakoroltunk a vendégek térfelén, többször is próbálkozunk, de végül nem sikerült megnyernünk a találkozót. A tavaszi nyitó mérkőzésünk 1-1-es döntetlennel zárult.