Debreceni András 2,5 éves szerződést írt alá a Vasashoz

2015-01-17 09:11
Szombaton reggel a 25 éves belső védő, Debreczeni András, aláírta 2,5 éves szerződését a Vasas FC-hez. Új játékosunk az aláírás után elmondta: örül, hogy az első osztályú tagságra eséllyel pályázó Vasas játékosa lehet és hogy rendeződik sorsa. Utalt arra, hogy bár kevesebb játéklehetőséget kapott Diósgyőrben, ám elsősorban családi okok miatt kérte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontsanak. Ugyanis 2014 augusztusában feleségével kislányuk született és mivel Budapesten élnek így a Diósgyőrbe történő ingázás sok nehézséget okozott. Ma még később visszatérünk Debreczeni Andráshoz és a jövő héten egy videóinterjút is láthatnak Tisztelt Szurkolóink.

Szombaton reggel a 25 éves belső védő, Debreceni András, aláírta 2,5 éves szerződését a Vasas FC-hez.


Új játékosunk az aláírás után elmondta: örül, hogy az első osztályú tagságra eséllyel pályázó Vasas játékosa lehet és hogy rendeződik sorsa.

Utalt arra, hogy bár kevesebb játéklehetőséget kapott Diósgyőrben, ám elsősorban családi okok miatt kérte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontsanak. Ugyanis 2014 augusztusában feleségével kislányuk született és mivel Budapesten élnek így a Diósgyőrbe történő ingázás sok nehézséget okozott.
Később visszatérünk Debreceni Andráshoz és a jövő héten egy videóinterjút is láthatnak Tisztelt Szurkolóink.