Daróczi: Szép játékkal szeretnénk nyerni

2019-08-15 12:31
A nyáron Csákvárról érkező Daróczi Zoltán eddig mindhárom bajnoki mérkőzésünkön csereként lépett pályára. 19 éves játékosunk beszélt a beilleszkedéséről, a csapaton belüli szerepéről és az Ajka elleni meccsünkről is.

- Tudtam, hogy nem lesz könnyű bekerülni a csapatba, de annak örülök, hogy mindhárom meccsen becserélt a mester - kezdte Daróczi Zoltán. -  Úgy gondolom, gyorsan ment a beilleszkedés, elfogadtak a csapattársak, talán gyorsabban is, mint gondoltam. Kellett egy kis idő, mire felvettem az edzések ritmusát, hiszen kőkemény alapozásunk volt. Támadó szellemű labdarúgóként nekem kifejezetten fekszik az a játék, ami a Vasasra jellemző. Sokkal többet van nálam a labda, mint Csákváron volt, hiszen mi irányítunk és mi támadunk többet. Megpróbálom a robbanékonyságomat és a rúgótechnikámat a lehető legjobban kihasználni, azzal persze tisztában vagyok, hogy fizikálisan még fejlődnöm kell.

Játékosunk beszélt az előttünk álló feladatokról is.

- Az NB II-ben nincs könnyű ellenfél, hiába újonc az Ajka, biztos vagyok benne, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés. Szeretnénk azonban felőrölni őket és szép játékkal magabiztos győzelmet aratni. Egész héten azért dolgozom, hogy vasárnap megkapjam a lehetőséget a bizonyításra. A szezon előtt az volt a célom, hogy az első hat meccsből legalább kettőn kezdő legyek és megszerezzem az első gólomat. Mindent megteszek annak érdekében, hogy ez sikerüljön.