Csapatunk ma megkezdte a felkészülést

2018-06-21 16:34
Csapatunk mintegy húsz játékossal megkezdte csaknem negyven napos felkészülését a július 29-én kezdődő NB II-es bajnokságra.

Az első edzést a Ferenczi-Kecskés edzőpáros vezényletével végezte a csapat. A 23 fős keretből a fullasztó hőségben, Vida Máté, Vaskó Tamás, Gaál Bálint, Barczi Dávid, Egerszegi Tamás, Laczkó Zsolt, Ádám Martin, Király Botond, Murka Benedek, Czingráber Máté, Gergye Dániel, Lubos Kamenár és Póser Dániel is részt vett az edzésen.

A külföldiek közül egyedül Vít Benes rótta a kőröket a társaival. Kire Ristevski, Jevgen Pavlov, a Dániába igazolt James Manjrekar, és a pályafutását a német harmadosztályban folytató Félix Burmeister, már nem jelent meg az első tréningen, mint ahogy a Videotonba igazolt Berecz Zsombor sem. Megjelent, de nem öltött szerelést Nagy Gergely, akinek lejárt a szerződése és máshol folytatja pályafutását.

Kleisz Márk és Csiki Norbert rehabilitációs gyakorlatokat végeztek.

Jelen volt, de nem öltözött át a térdműtétje után lábadozó csapatkapitányunk, Remili Mohamed, a kulcscsonttörés után gyógyuló Szivacski Donát, valamint a két hete csuklóműtéten átesett Hangya Szilveszter.

A Vasas Kubala Akadémia U19-es korosztályából Kovács Milán, Rabatin Richárd és Rákos Bence, a korábbi akadémisták közül pedig a BFC Siófok együtteséből visszatérő Kovács Dávid és Szilágyi Zoltán, illetve a Balassagyarmati VSE klubjától Tóth Olivér csatlakoztak a felnőtt keret tréningjéhez.

Pénteken 10:00 órától edzenek a játékosok, majd szombaton 17:00 órától Putnokon lépnek pályára a Várady Béla Sportközpont ünnepélyes átadása alkalmából.