Berecz: Szervezett játékkal meg lehet a győzelem

2016-07-23 14:15
A még mindig csak 20 esztendős támadó középpályásunk oroszlánrészt vállalt múlt heti győzelmünkből. Most a vasárnapi mérkőzés esélyeiről beszélt.

"Pontos végeredmény jóslására nem vállalkozom a DVSC elleni meccsel kapcsolatosan. De azt bátran kijelenthetem, hogy minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a pályán a győzelemért, mert a három pontot meg szeretnénk szerezni ezen a meccsen is" - mondta Berecz Zsombor.

"Úgy gondolom könnyítheti a helyzetünket, hogy hétköznap Európa Liga-meccset játszott vasárnapi ellenfelünk. Ám ettől függetlenül természetesen nem szabad őket lenézni, mert egyénileg jó játékosok alkotják a csapatukat. Vasárnap is alázattal és egymást maximálisan kisegítve kell pályára lépnünk.
Úgy vélem, ez is egy hasonló mérkőzés lehet, mint az MTK elleni volt, de ezúttal nem szabad az első 10-15 percet sem átadnunk ellenfelünknek. Ha ugyanolyan szervezetten és jól játszunk, mint az egy héttel ezelőtti mérkőzésen, akkor jó eséllyel ugyanolyan kimenetele lesz a vasárnapi összecsapásnak is, mint az első fordulóbelinek: győzelem."