Berecz játékra kész, hárman elkezdhetik a rehabilitációt

2017-08-11 15:47
Jó hír, hogy Berecz Zsombor múlt heti betegsége már a múlté. Kleisz Márk térdporc műtéte után hamarosan elkezdheti a rehabilitációt, mint ahogy Vít Benes részleges térdszalag szakadása és Jan Simunek térdszalag húzódása után is.

Kleisz Márk honlapunk érdeklődésére elmondta: - Tíz nappal a térdporc műtétem után már szépen javulok. 6-7 hónapja éreztem fájdalmat a térdemben, de nagyjából két hete lett nagyon erős. Végzem a Sportkórházban összeírt gyógytornagyakorlatokat és jegelem a térdem. Jövő héten már szeretném elkezdeni a rehabilitációt Ferenczi Pistával. Nem vagyok ráutalva a mankóra, az csak egy segítséget jelentett, hogy ne terheljem túl a térdem. Remélem, hogy a hétvégén kilátogathatok a csapat meccsére, most már mankó nélkül és győzni fogunk!

Berecz Zsombor is jó hírekkel szolgált az érte aggódó szurkolók számára: - Szerencsére már meggyógyultam. Sajnos a fizikai állapotomnak nem tett jót a betegség, de hála Istennek a szervezetem hamar képes regenerálódni. Amennyiben Michael Oenning is úgy gondolja, szombaton már tudnék játszani a Mezőkövesd ellen.

Vít Benessel kapcsolatban is nagyszerű híreink vannak. - Ugyan még rajtam van a térdrögzítő, de augusztus 14-én, hétfőn elkezdhetem a rehabilitációs munkát, ami előreláthatólag körülbelül két hétig fog tartani. Ezt követően pedig remélem, hogy következhetnek a futóedzések és fokozatos visszatérhetek a rendes edzésmunkába – nyilatkozta honlapunknak cseh belső védőnk.

Mint ismert, a július 19-i, III. kerületi TVE elleni 2-1-re megnyert edzőmérkőzésünkön mindkét cseh védőnk megsérült, Benest és Simuneket is le kellett cserélni az első félidőben. Vít Benes térdének oldalszalagja részlegesen elszakadt, de szerencsére műteni nem kellett. Jan Simuneknél szalaghúzódást diagnosztizáltak, aki szerdán már visszatért a csapathoz és elkezdte a rehabilitációs gyakorlatokat.