Benes sérülése szerencsére nem súlyos

2018-02-18 10:49
A szombati Soroksár elleni felkészülési mérkőzés nem múlt el sérülések nélkül. Benesnek, Szivacskinak és Egerszeginek is kényszerből kellett elhagynia a pályát. Berecz migrénes fejfájás miatt nem játszott.

A mérkőzés 70. percében Vít Benes maradt a földön a Soroksár térfelének közepén. Bár játékosaink szabálytalanságot reklamáltak, de a játékvezető tovább engedte a játékot, és ebből a kontrából született meg – középhátvédünk nélkül – a Soroksár győztes találata. Ahogyan Vít feküdt perceken keresztül a fagyos műfüvön, és fájlalta combját, nem sok jót ígért. Helyére, ellenfelünk második gólját követően Vaskó Tamás érkezett.

A találkozó után beszéltünk a cseh védőnkkel, aki megnyugtatott mindenkit, hogy nem komoly a sérülése, csak az ijedtség volt nagy, így nem lesz akadálya annak, hogy egy hét múlva a Videoton elleni bajnoki mérkőzésen pályára léphessen Felcsúton.

Az első félidő 40. percében Egerszegi Tamás sántikált le a pályáról, és helyét Laczkó Zsolt foglalta el. Tomi elmondta, hogy begyulladt a sarka, így pár napot pihentetnie kell, ám remélhetőleg ő is tudja vállalni a játékot a Videoton ellen.

A szünetben térdfájdalmak miatt el kellett hagynia a pályát Szivacski Donátnak is. Az ő állapotáról a vizsgálatok után tudunk majd beszámolni.

Hiányzott a Soroksár elleni kezdőcsapatból Berecz Zsombor. Sajnos középpályásunk nagyon erős migrénes fejfájás miatt nem léphetett pályára.