Bemutatjuk a Monor csapatát

2018-07-27 16:17
A Merkantil Bank Liga 1. fordulójában a Monor csapatát fogadjuk.

Ellenfelünk imponáló magabiztossággal, 76 ponttal nyerte meg az NB III. Keleti csoportjának 2017/18-as küzdelmeit, 26 ponttal megelőzve a második ESMTK-t és 30-al azt a Putnokot, amelyet ez év június 23-án a Várady Sportközpontot avató gálamérkőzésen 8-2-ra legyőztünk.

A nyáron alaposan átalakult a pest megyei együttes, hiszen egy kezdőcsapatnyi játékost igazoltak.

Érkezett: Bori Gábor (MTK), Czuczi Márton (Pénzügyőr), Fülöp Noel (Soroksár), Karacs Dániel, Palincsár Martin, Sági Dániel, Szabó Dominik, Szerencsi Miklós, Szuhodovszki Soma (mindannyian MTK – kölcsönbe), Szabó Tamás (Szajol), valamint Tóth Ferenc (Vác).

A távozók között található többek között Karacs Dániel (MTK), valamint két egykori MTK-játékos Bonifert Péter (aki abbahagyta a labdarúgást) és Urbán Gábor.

A Monor gárdája az NB II-es bajnoki nyitány főpróbájaként, július 21-én az NB III Nyugati csoportjának legutóbbi második helyezettjét, az Érdi VSE csapatát fogadta, és 3-2-re győzött.

A Monor SE a mérkőzésen így állt fel: Czuczi – Ficsor, Tóth Ferenc, Barthel, Adorján – Hunya, Haragos, Májer, Tóth Ádám – Szabó Tamás, Horváth Dávid. Csereként még pályára lépett, Szerencsi, Pintér D., Tóth B., Szuhodovszki.
A csapat vezetőedzője: Horváth Dávid.

A Monor góljait Ficsor (48.' büntetőből), és Haragos (60.', és 67.') szerezte.

Az NB III Keleti csoportjának gólkirálya a monori Tóth Ádám Sándor lett 20 találattal, míg a harmadik helyen a szintén monori, Balogh Milán végzett 15 találattal.

A két együttes egymás elleni múltja nem bővelkedik mérkőzésekben, mivel eddig más osztályokban szerepeltek a csapatok. Ez év február 14-én egy felkészülési találkozón, a Fáy utcai Mészöly műfüves pályán megmérkőzött egymással a két gárda, amelyen  

Remili duplájával (26.' és 31.'), továbbá Ádám (47.') bombájával 3-0-ra nyert csapatunk.

A mérkőzés július 29-én, vasárnap 19:00 órától kezdődik a Szusza-stadionban.