Befektetés a jövőbe

2016-07-27 14:20
A mai napon a Vasas Kubala Akadémia négy U19-es játékosával kötött hároméves profi szerződéseket Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója.

Horváth Patrik és Tóth Olivér az 1997-es korosztályt képviselik, utóbbi az előző szezonban a felnőtt csapattal is edzhetett. Szilágyi Zoltán és Kovács Dávid az 1998-as korosztály kiváló tagjai. A további fejlődésük érdekében mind a négy játékost az NB II-be adjuk kölcsön: Horváth Patrikot és Tóth Olivért a Budaörs, Kovács Dávidot és Szilágyi Zoltánt a Siófok csapatának.

Vancsa Miklós ügyvezető igazgató a szerződtetések kapcsán a következőt nyilatkozta honlapunknak: "Tehetséges játékosokról van szó, köztük korosztályos válogatottak is vannak. Mind a négyen a Vasas Kubala Akadémia növendékei és látták az utat, amit korábbi akadémisták befutottak, mint Ádám Martin, Berecz Zsombor vagy Vida Máté, akik egyre markánsabb szerepet játszanak a felnőtt csapatban.

Köszönjük az akadémia vezetőinek, hogy az újonnan bevezetett működési költségtérítés 90%-áról lemondtak, így a fiúk hozzánk tudtak szerződni. Várjuk a további jól képzett játékosokat az akadémiáról, hiszen közös a cél, egy minden szinten (utánpótlásban és felnőttben is) jó Vasas kialakítása."