Átigazolási díj és két játékos fejében távozik Egerszegi

2018-08-28 16:29
Átigazolási díj fejében Pakson folytatja pályafutását Egerszegi Tamás, ahonnan az összetett ügylet keretében Hajdú Ádám és Kelemen Dávid érkezik hozzánk.

Hajdú Ádám hároméves szerződést írt alá klubunkkal.

- A Vasas egy nagy múltú klub, ahol komoly tervek vannak. Szeretnék minél többet játszani és feljutáshoz segíteni a csapatot, majd helytállni az NB I-ben. Balajtival, Szatmárival és Hrepkával már futballoztam együtt, kiválóan ismerem a képességeiket. Vonzó volt az is, hogy egy játszós csapathoz kerülhetek – mondta új szerzeményünk.

A 25 éves középpályás szerepelt az MTK-ban, azt követően játszott a Honvédban, majd a Paksban is.  Tagja volt az U19-es válogatottnak. Az élvonalban eddig 76 mérkőzésen lépett pályára.

Kelemen Dávid egy évre érkezik kölcsönbe és a kölcsönvételi idő lejártával klubunk vételi opcióval rendelkezik játékjoga végleges megszerzésére.

 - Nyár elején is volt róla szó, hogy a Vasashoz igazolok, örülök, hogy most sikerült. Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz könnyű bekerülnöm a kezdőbe, hiszen már kialakult a csapat, de megharcolok a helyemért.  Nagyon motiváltan várom a mérkőzéseket. A Vasasnak az NB I-ben a helye, mindent megteszek azért, hogy a csapat újra az élvonalban szerepeljen - összegzett Kelemen.

Kelemen Dávid játszott az MTK-ban, Pakson, Békéscsabán és Nyíregyházán is. A védő végigjárta a korosztályos válogatottakat, az U19-es és az U21-es csapatban összesen 21 mérkőzésen szerepelt. Az NB I-ben eddig 56 találkozón lépett pályára.

Egerszegi Tamás idén télen igazolt hozzánk, 17 bajnokin kapott lehetőséget. További pályafutásához sok siker kívánunk!