Ajándék jegy a Vasas-Videoton meccs szurkolóinak

2018-05-16 13:53
A Vasas-Videoton jegy tulajdonosai ingyen mehetnek be a jövő heti mérkőzésünkre.

A Vasas FC vezetése úgy döntött, hogy azon szurkolóink, akik belépőjegyet vásárolnak a május 19-i Vasas – Videoton mérkőzésre, egy kiváltandó tiszteletjeggyel, ingyenesen tekinthetik meg a május 27-i (vasárnapi!) Vasas – Haladás találkozót. 

Ennek az az egyik feltétele, hogy a Vasas – Videoton jegyet meg kell őrizni. Másrészt - a jövő héten a Vasas FC Fáy utcai irodájában a későbbiekben meghatározandó - elővételi időpontok valamelyikében a Vasas – Videoton jegy felmutatásával egy tiszteletjegyet kell igényelni! 

Természetesen, aki nem tud a jövő héten az elővételi időpontokban elmenni a Fáy utcai Vasas FC irodájába, az a május 27-i (vasárnapi!) Vasas – Haladás meccs előtt az ismert Megyeri úti hazai pénztárak valamelyikében a Vasas-Videoton jegy felmutatásával is igényelheti a tiszteletjegyet! 
Fontos, hogy - a forgókapus beengedő rendszer miatt -, a Vasas – Videoton jegy önmagában nem jogosít fel senkit sem arra, hogy a Vasas – Haladás találkozóra beléphessen, az csupán a kiváltott ingyenes tiszteletjeggyel lehetséges! 

A Vasas FC vezetése ezzel a gesztussal azt szeretné elérni, hogy szurkolóink minél nagyobb számban látogassanak ki a bennmaradás szempontjából sorsdöntőnek ígérkező Vasas – Haladás mérkőzésre, bíztassák játékosainkat, és hajszolják bele őket egy remélt győzelembe! 

Hajrá, Vasas!
Mindörökké, Angyalföld!