Ádám Martin játékra kész az FTC ellen

2016-11-16 17:43
Nagyszerű hír, hogy a 6 góllal házi gólkirályunk, Ádám Martin játékra kész, és ha Michael Oenning vezetőedzőnk úgy dönt, akkor pályára is léphet szombaton az FTC ellen.

Hogy érzed magad? Vannak még fájdalmaid?

- Köszönöm, már egyre jobban vagyok. Ugyan van még olyan mozdulat, amelyre egy picit érzem a térdemet, de ez már nem jelentős.

A múlt héten elkezdted a kocogást, és Kubó Ádám masszőrünk segítségével a rehabilitációs és labdás mozgásokat is. Jelenleg hol tartasz a visszatérésben?

- Hála Istennek, a hét elejétől már teljes értékű edzésmunkát végzek, és együtt készülök a csapattal. Már nagyon vártam, hogy újra játszhassak, azon vagyok, hogy szombaton a Fradi ellen pályára léphessek. Természetesen a döntés a vezetőedzőmön múlik. Ha Oenning mester számít rám szombaton a Fradi ellen, akkor ígérem, hogy 110 százalékot fogok beleadni. Csaknem négy hetet kényszerültem kihagyni térdsérülésem miatt, így óriási a játék- és labdaéhségem!

Mit vársz a szombati találkozótól?

- Egy jó meccset várok. Azt gondolom, hogy valójában nem rajtunk van a nyomás, hanem inkább ellenfelünkön. Nekünk nyugodtan kell a saját játékunkat játszani es azt gondolom, akkor nagy baj nem lehet és győztesen hagyhatjuk el a Bozsik-stadiont!

Ádám Martin az október 21-i gyakorláson sérült meg balszerencsés módon, a Debrecen-Vasas mérkőzés előtti napon. Azóta három bajnokit kellett kihagynia. Akkor letapadt a vizes fűben a lába és meghúzódtak a térdszalagjai, ám szerencsére szakadás nem következett be.