Ádám Martin ma 20 esztendős! Boldog születésnapot Monsi!

2014-11-06 03:09
Ádám Martin 1994. november 6-án született a Szegedtől 25 km-re található, 2.200 lakosú Forráskúton.

Ádám Martin 1994. november 6-án született a Szegedtől 25 km-re található, 2.200 lakosú Forráskúton. Ádám Martin ma 20 esztendős! Boldog születésnapot Monsi!

A szintén Szeged közeli Bordányban Vincze Ferenc nevelőedző, majd Szegeden a Tisza Volánnál Lóczi Péter kezei között nevelkedett labdarúgóvá.

Majd 2008-ban 14 évesen a Vasas ellenfeleként olyan produkcióval rukkolt ki, hogy csapatunk utánpótlás vezetése azonnal Budapestre invitálta.
– A Vasas elleni utánpótlás-bajnokin 25 méterről szerzett egy hatalmas gólt kapáslövésből, ezután jött a telefon – emlékezett vissza Ádám Ferenc, Martin édesapja a delmagyar.hu-nak. 
– Négy-öt alkalommal utazott az angyalföldiekhez próbajátékra, és mivel a teljesítményével meggyőzte a vezetőket, létrejött a szerződés. Szerencsés időszakban érkezett az ajánlat, mivel a fiam abban az évben fejezte be az általános iskolát, így a gimnáziumot már a fővárosban kezdhette – árulta el az édesapa.

Martin 191 centiméteres magassága, mintegy 80 kilogrammos súlya predesztinálja az erőcsatári posztra.

Reméljük, ha holnap, pénteken játéklehetőséget kap Szanyó Károly vezetőedzőtől a Csákvár elleni bajnokin, azt Monsi jó játékkal, góllal vagy gólpasszal hálálja meg.