A Vasas FC II. hétvégén a Putnok csapatát fogadja

2022-10-20 17:55
Együttesünk szombaton kora délután már a 14. forduló mérkőzésén lép pályára: ellenfelünk a Fáy utcai Sportcentrumban ezúttal a játéknapot megelőzően harmadik helyen álló Putnok FC lesz.

A Putnok FC csapatát 1991-ben alapították és tíz éven keresztül - egészen a 2000-es évek elejéig - a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban szerepelt, mígnem 2002-ben feljutott az NB III-ba. Egy évvel később, a 2002-03-as idényben megnyerték a harmadik vonal küzdelmeit, majd a következő két esztendőben már az NB II. Keleti csoportjában bizonyíthattak. A Putnok FC 2005 óta az NB III stabil résztvevőjének számít.

A Borsod megyei alakulat az idei, 2022-23-as szezonban 13 lejátszott mérkőzés alatt 7 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget ért el. Szombati ellenfelünk a legutóbbi fordulóban hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a BVSC-Zugló együttese ellen, egyetlen találatukat Dobrovolszki Jenő szerezte.

A Putnok FC vezetőedzője Szala Ákos, munkáját Szabó Ádám kapusedzőként segíti.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Fáy utcai sportcentrum - füves pálya: 1139 Budapest, Fáy utca 58. (belépés hazai szurkolóknak kizárólag a Hajdú utca felőli gyalogos kapun, vendég drukkereknek a Fáy utcai sétány irányából)

A Fáy utcai sportcentrum Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt jól megközelíthető.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a stadiontól kb. 50 m-re van, de a Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a létesítményhez, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a biztonsági szolgálat körültekintően fog eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Szurkolóink a Putnok FC elleni mérkőzésre kizárólag a Hajdú utcai gyalogos bejárat felől, míg a vendégdrukkerek a Fáy utca irányából tudnak belépni. A gépkocsival érkezők számára a sportcentrum parkolóját és a környező utcákat ajánljuk parkolásra.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

A Putnok FC elleni találkozóra ingyenes a belépés, a beléptetés a mérkőzés előtt egy órával kezdődik. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a füves edzőpálya lelátóján 180 ülőhely biztosított, a beléptetés érkezési sorrendben történik. Nézők kizárólag a rendezvény kijelölt, elkerített területén tartózkodhatnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt a Vasas Sport Club főépületében büfé fog üzemelni, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges!

- KÖZVETÍTÉS

A Putnok FC elleni bajnoki mérkőzésünket a Vasas FC hivatalos weboldalán szöveges formában közvetítjük, a meccs után pedig összefoglaló cikkel jelentkezünk. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Ang