A Vasas FC II hétvégén a Pénzügyőr együttesét fogadja

2022-09-02 16:02
Tartalékcsapatunk vasárnap délután a Fáy utcai Sportcentrumban lép pályára.

Szeptember 4-én 16 órai kezdettel folytatja bajnoki szereplését a Vasas FC II., ellenfelünk az 1950-ben alapított, jelenleg a forduló előtt az NB III. Keleti csoportjának 5. helyén álló Pénzügyőr együttese lesz.

Az idén 72 éves klub 1953-ban bajnokként zárt a BLSZ I. osztályában, így feljutott az NB III-ba, ahol hosszú éveken keresztül szerepelt. Az elkövetkező esztendők során az NB II és a harmadosztályú sorozat között ingáztak. A legutóbbi, 2021-22-es BLSZ I. kiírásában - 76 megszerzett ponttal - az élen zárt a Pénzügyőr csapata, így bajnokként jutott fel az NB III. Keleti csoportjába. Vasárnapi ellenfelünk négy győzelemmel és két vereséggel kezdte az idei szezont, míg a legutóbbi fordulóban Urbin Martin fejesgóljával és a csereként beállt Csigi Ádám találatával 2-0-ra legyőzték hazai pályán a DVSC II. együttesét.

NB I-es múlttal rendelkező játékosuk nincs, hat labdarúgó viszont megfordult korábban a Vasas színeiben, így Bartos Norbert, Gál Márk, Oláh Krisztián, Popovics Bertold, Pusztai Dániel és Steer Bence vasárnap délután ellenfélként tér vissza a Fáy utcába. Szakmai stábunkból is van érintett, Lippai József szintén tevékenykedett kapusedzői minőségben a Pénzügyőr SE-nél. Ellenfelünk vezetőedzője Lászka Balázs, munkáját Seres Zsolt asszisztens edzőként segíti.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Fáy utcai sportcentrum - füves pálya: 1139 Budapest, Fáy utca 58. (belépés hazai szurkolóknak kizárólag a Hajdú utca felőli gyalogos kapun, vendég drukkereknek a Fáy utcai sétány irányából)

A Fáy utcai sportcentrum Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt jól megközelíthető.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a stadiontól kb. 50 m-re van, de a Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a létesítményhez, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a biztonsági szolgálat körültekintően fog eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Szurkolóink a Pénzügyőr SE elleni mérkőzésre kizárólag a Hajdú utcai gyalogos bejárat felől, míg a vendégdrukkerek a Fáy utca irányából tudnak belépni. A gépkocsival érkezők számára a sportcentrum parkolóját és a környező utcákat ajánljuk parkolásra.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

A Pénzügyőr SE elleni találkozóra ingyenes a belépés, a beléptetés a mérkőzés előtt egy órával kezdődik. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a füves edzőpálya lelátóján 180 ülőhely biztosított, a beléptetés érkezési sorrendben történik. Nézők kizárólag a rendezvény kijelölt, elkerített területén tartózkodhatnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt a Vasas Sport Club főépületében büfé fog üzemelni, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges!