A rekkenő hőségben méltó ellenfelei voltunk a Paksnak - Szanyó

2014-07-19 19:13
A szombaton 11 órakor Pakson kezdődött rekkenő hőségben lejátszott mérkőzésen méltó ellenfelei voltunk az első osztályú Paks együttesének.

A szombaton 11 órakor Pakson kezdődött rekkenő hőségben lejátszott mérkőzésen méltó ellenfelei voltunk az első osztályú Paks együttesének. Szedlár Zoltán ügyes labdaszerzésével és góljával mentettük döntetlenre a mérkőzést.

Szanyó Károly így értékelte a mérkőzést:

"A meccs színvonalára rányomta bélyegét a nagy meleg. Ez nem mentség. De ahol a csapatunk tart most a felkészülésben - két hete kezdődtek az edzések a nyári szünet után -, ahhoz képest átlag felettit nyújtottak a játékosaim.

Igaz, hogy a játékunk most nem volt olyan gördülékeny, folyamatos, mint amit szeretnénk elérni a bajnoki -, illetve a kupa rajtra, de ettől függetlenül le a kalappal a játékosok előtt. Nem akarom az időjárásra fogni, de mind a kettő csapatot láthatóan megfogta ez a rekkenő hőség.

Viszont külön öröm számomra, hogy a fiatal játékosok is maximálisan odatették magukat. Külön kiemelném Szedlár Zoli egyenlítő találatát, ami azt bizonyítja, hogy mindenkivel lehet számolni, lehet rá számítani, ha ez hosszútávon is tartható állapot részükről, ha ennyire oda tudják tenni magukat, mint ahogy tették ezt a mai mérkőzés második félidejében."

Mint ismert hétfőn a csapat a szlovén Alpokba, Roglába utazik, "hegyi" edzőtáborba. Jelenleg még nem dőlt el, hogy mely napokon, mely ellenfelekkel mérkőzik meg csapatunk. Természetesen, amint biztossá válik, tájékoztatjuk szurkolóinkat.