50 százalékos jegyárral tekinthető meg az utolsó bajnoki

2017-05-26 14:20
A Vasas FC vezetésének döntése értelmében a szurkolók 50 százalékkal mérsékelt jegyárakkal tekinthetik meg a Vasas - Mezőkövesd (május 27., szombaton, 19:00 óra, Szusza-stadion) bajnoki mérkőzést, amely az utolsó NB I-es találkozónk tavasszal.

A Futball Club vezetésének a célja ezzel a gesztussal, hogy a helyszínen minél nagyobb számú drukker biztassa csapatunkat és segítse hozzá a nagyon fontos győzelemhez. Így a hazai szurkolók 600 forintért tekinthetik meg a mérkőzést. 

Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat arról is, hogy ismét lehetőséget biztosítunk jegyelővételre a Hajdú-Forgách utca sarkán található pénztárkonténerben vagy a Vasas FC földszintes irodaépületében. 

Jegyelővétel és klubkártya készítés a május 31-i Magyar Kupa döntőig: hétköznapokon 9:00-12:00 és 14:00-19:00 óra között, míg szombaton 10:00-19:00 óra között. (Emlékeztetőül május 27-én Vasas Családi Nap lesz a Fáy utcában, amelyen egyebek mellett 9:00-15:00 óra között megrendezik a hagyományos Szilas Ádám Labdarúgó Tornát Vasas-függő csapatok részvételével.)

Pénztárnyitás a Szusza stadionnál 2 órával mérkőzés kezdete előtt, vagyis 17:00 órakor lesz, a kapunyitás pedig 17:45-kor.
Megkérjük a találkozóra kilátogatókat, hogy ha van módjuk, akkor online elővételben vásárolják meg a belépőiket, hogy elkerülhető legyen a sorban állás. Az online jegyértékesítés felületen már a kedvezményes jegyárak láthatók.  Elővételben még a TEX irodáiban is megvásárolhatóak a belépők.

Ha mégis a helyszíni vásárlás mellett döntenek, akkor kérjük, hogy ne csak az I-es kapu melletti pénztárat vegyék igénybe, hanem a II-es és a Mildenberger utca felőli kapuhoz tartozó pénztárakat is. Kérjük Tisztelt Szurkolóinkat, hogy aki a helyszínen vásárolja meg belépőjegyét, az előre kiszámított pénzt hozzon magával. Aki rendelkezik klubkártyával, az szintén hozza magával és készítse ki, hogy ezzel gyorsabbá váljon az adatok bevitele. Ennek hiányában személyi azonosságot igazoló irat bemutatása szükséges. 

A nem állandó helyre szóló bérleteseinknek az alábbi ülőhelyek vannak állandóra lefoglalva: az „A LELÁTÓ BAL OLDAL” 7. sor 81-118-as székig, a 8. sor 81-118-as székig, valamint a 9. sor 98-116-as székig.
A Vasas szurkolók belépése az I-es kapun (Megyeri út felől közvetlenül az autós bejárat mellett) érkezési sorrendben biztosított. A hazai ultráinknak belépés a „D TERASZ” (hazai drukkerek számára biztosított álló) szektorokba a II-es kapun keresztül lehetséges, ami szintén a Megyeri út felől, az I-es kaputól balra, mintegy 100 méterre található.

Felkérjük a Vasas-szurkolókat, hogy használják a Mildenberger utca felőli kaput is, ahonnan az „A LELÁTÓ JOBB OLDALI” részét érhetik el.

A vendég szurkolók a Fülek utca felől közelíthetik meg a IV-es kaput, ahonnan a „C TERASZ” (vendég) szektorba lehet belépni. Számukra a belépő ára, 500,- forint lesz erre a találkozóra. 
Minden szurkolónknak jó szórakozást és Vasas győzelmet kívánunk!