23 fős kerettel várjuk a tavaszi folytatást

2018-02-19 13:44
Február 14-én éjfélkor lezárult a téli átigazolási időszak. Négyen érkeztek, öten távoztak és hárman tartós sérüléseik miatt még nem állhatnak csapatunk rendelkezésére.

Az elmúlt héthetes felkészülési időszakban négy játékossal erősödtünk. Érkezett Barczi Dávid, Csiki Norbert, mindketten szabadon igazolhatóként, Egerszegi Tamás a lengyel másodosztályú Miedz Legnicától, míg Laczkó Zsolt legutóbb Bp. Honvédnál szerepelt kölcsönben a Paks játékosaként.

A távozók listáján Czingráber Máté (Soproni VSE), Kulcsár Tamás (szabadon igazolható), Jan Simunek, valamint a kölcsönbe távozó Király Botond (Csákvár) és a kölcsönből klubjához visszatérő Nikolaosz Vergosz (Olympiakosz Pireusz) található.

A 23-as keretünkben a 20 mezőnyjátékosból sajnálatos módon hárman tartós sérülésük miatt vélhetően vagy az egész tavaszi idényben, vagy annak jelentős részében nem állhatnak a csapat rendelkezésére. Így a keresztszalag műtétje után lábadozó és erősödő Murka Benedek, a térd porc problémákkal küszködő Kleisz Márk és a hetek óta makacs Achilles-ín gyulladás miatt maródi Gaál Bálint.

Az utóbbi időszakban sérülésekkel bajlódó Vogyicska Bálint és Csiki Norbert várhatóan már óvatosan bekapcsolódhat ismét a játékos edzésekbe. Mint ahogy a Soroksár ellen kisebb sérüléseket elszenvedő Szivacski Donát, Egerszegi Tamás és Vít Benes is reményeink szerint már szombaton játékra alkalmas lesz.

Bár a téli átigazolási időszak a múlt héten lezárult, ám a szabadon igazolható játékosok megszerzésére még továbbra is lehetősége van a csapatoknak.