15 éves az Armata Rossoblu!

2021-01-12 15:53
Köszönjük a szurkolást!

Stadionunk lelátóján 15 évvel ezelőtt tűntek föl azok a fiatalok, akik ma az angyalföldi tábort jelentik, akik elhivatottságukkal és a piros-kék klub iránti elkötelezett hűségükkel odaadóan, akadályokat nem ismerve buzdítják a Vasas labdarúgóit. Drukkereink télen, nyáron, szakadó esőben, jeges szélben, nyári hőségben a csapat mögött állnak, legyen szó dobogós helyezésről, kupadöntőről, mámoros győzelmekről, a tabella második feléről, vereségről, kudarcról, koronavírusról... A tábor elkíséri és buzdítja a Vasast a legtávolabbi, apró faluba is, hangjuk messze hallatszik a határban, az Illovszky-stadionban pedig olyan hangulatot teremtenek, amit a csapat hétről hétre alig vár.

Tábor és csapat - egységet képezve, kéz a kézben haladva, közös célokért küzd minden évben. Egy drukker Vasas-szerelme nem csupán a lelátókra korlátozódik, hiszen számos alkalommal fogott már össze szurkoló és labdarúgó, ez az elmúlt - koronavírus által sújtotta - esztendőben sem volt másként. Fanatikus drukkereink a bajnokság tavaszi befagyasztása után sem hagyták magára a csapatot, a pályán rendre feltűntek. Az edzések újraindításakor "Célunk a győzelem, hitünk töretlen" feliratú molinóval fogadták felnőtt csapatunk játékosait a tréning megkezdése előtt, a játékosokkal közösen vásároltak élelmiszert a Vasas rászoruló drukkereinek, de kivették a részüket a kórházakba szánt adományaink szállításából is, eSport jótékonysági virtuális futball estet szerveztek, amikor pedig tavaly ilyenkor még engedte a vírushelyzet, kispályás tornán a szurkolói csoportokkal és Vasas-játékosokkal közösen ünnepelték fennállásuk 14. évfordulóját.

"Tavasz után eljön a nyár és ősz után a tél, de minden évben eljön a nap, amikor születtél" - 15 esztendős lett az Armata Rossoblu, a Vasas fanatikus tábora. Őket köszöntjük, s velük együtt minden Vasas-szurkolót, legyen a kapu mögött vagy a napos oldalon, doboljon vagy tapsoljon, érkezzen Vasas-sálban vagy piros-kék kockás kis szoknyában, legyen fiú vagy lány, asszony vagy férfi, fiatal vagy idős, haragos vagy reményteli, énekeljen vagy tökmagozzon, NEKIK köszönjük a mai napon, hogy a csapat mellett állnak! Hajrá Vasas, mindörökké Angyalföld!