11 órától az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadjuk

2020-07-11 09:37
Mai ellenfelünk a 2019/20-as NB II-es - félbeszakadt - bajnokságban 43 ponttal a 4. helyen végzett.

A csákváriak 1 helyezéssel és 4 ponttal a tabellán mögöttünk zárták a tavalyi szezont. Mérlegük 26 forduló alatt 13 győzelem, 4 döntetlen és 9 vereség.

Július 8-án lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését az augusztus 2-án rajtoló másodosztályú bajnokságra készülő Aqvital FC Csákvár.

Tatabányán, a Grosics-stadionban, 100 néző előtt az alábbi összeállításban küldte pályára Visinkai Ede vezetőedző mai ellenfelünket:

Zelizi – Major, Albert I., Papp M., Koch – Mim, Mészáros, Madarász – Sejben, Daru, Baracskai

II. félidő: Meszlényi (kapus), Nándori, László, Posztobányi, Kocsis B., Vörös, Ganbayar

Gólszerzők: Albert I., Német A. (öngól), Sejben, Ganbayar, Madarász, László

A első nyári találkozón a klub három új játékosa is a kezdő tizenegyben kapott helyett. "A kapuban a Bicskéről “hazatért” Zelizi Patrik kezdett – a napokban a Testnevelési Egyetemen sikeres államvizsgát tett Markek Tamás felmentést kapott a mai kilencven perc alól -, a védelem tengelyében a Puskás Akadémia II-től kölcsönbe érkezett Papp Milán, míg a bal oldalon Koch Attila bizonyíthatta, megérett az osztályváltásra." - olvashatjuk a csákváriak hivatalos klubhonlapján. A második félidőben valamennyi cserejátékos pályára lépett, a találkozó pedig hatgólos győzelemmel zárult.

A felkészülési mérkőzésről online szöveges tudosítással jelentkezünk, mely az alábbi linken érhető el:

Vasas FC - Aqvital FC Csákvár felkészülési mérkőzés szöveges tudósítás